Nieuws

Silane Guard – vloeibaar glas, prijs, nu kopen, waar te kopen, opmerkingen,

Japanse silaan Guard poetst niet alleen het oppervlak van uw auto. De revolutionaire samenstelling beschermt de lak tegen krassen en externe destructieve invloeden, zoals stoten door stenen, takken en andere dingen. Dit bijzondere product geeft een stralende glans aan het lichaam dat blijft voor een lange tijd – tot 1 jaar! Ook creëerde een sterk waterafstotend effect. Een vaste, organische polymeerfilm, versterkt met silica, beschermt tegen krassen tijdens machinale en manuele reiniging. Wilson Gard beschermt de lak tegen de schadelijke effecten van chemische stoffen en zout reagentia tijdens de winter, evenals shampoos met een hoog gehalte aan alkali in touchless wasstraten. Vloeibaar glas silaan Guard kan worden toegepast op auto’s van alle kleuren, waaronder metallic en parelmoer. Originele technologie heeft het mogelijk gemaakt om de samenstelling van de single-component en zeer makkelijk te gebruiken maken. Je zou kunnen indrukwekkende foto’s en video forums te zien automotive onderwerpen, die het lichaam na gebruik weer te geven.

Beoordelingen van artsen en andere kopers silaan Guard

By the way, ik stel voor dat je de beoordelingen van gerenommeerde artsen en echte mensen, die we hebben verzameld. Misschien duwen ze je om te kopen.

 • De glas vloeistof is een moderne manier om uw auto te beschermen
 • Het artikel op de blog van de automobilist: “Het testen vloeibaar glas voor Brilliance V5”

Voordelen van de fondsen silaan Guard

 1. Toegankelijkheid. De prijs van een pakje van deze vloeistof glas is vergelijkbaar met de kosten van de blikjes van koffie.
 2. Beveiliging. De procedure voor het herstellen van de lak wordt gemakkelijk uitgevoerd door uzelf in uw eigen garage of in de tuin. U hoeft alleen maar zorgvuldig volg de eenvoudige instructies voor het gebruik silaan Guard vereist geen speciale kennis en vaardigheden, met de invorderingsprocedure kan vrijwel elke automobilist af te handelen.
 3. De snelheid van het bereiken van het gewenste resultaat. Na slechts één behandeling zult u uw auto helder en glanzend te maken.
 4. silaan Guard zal haar goed uitziende auto te houden voor bijna 12 maanden! De coating beschermt tegen regen, sneeuw, wind, lage temperaturen, chemicaliën, zon, zout.
 5. Het volume van 95 ml is voldoende om een ​​personenauto, minibus of jeep te dekken
 6. OL> Lees ook:. Cope als Renumax met krassen op uw auto?

  In tegenstelling tot silaan Guard in de traditionele manieren van het polijsten heeft een aantal nadelen:

  1. Kosten. Ze kunnen oplopen tot ….
  2. Er zijn de risico’s. Recovery LCP is een vrij delicate procedure. Er is geen garantie dat het polijsten zal worden uitgevoerd door een gekwalificeerde meester, op het einde van het lichaam meer schade kan worden veroorzaakt.
  3. besteed veel tijd. Herstel lak auto reparatie duurt enkele maanden. Op dit moment moet je andere manieren van vervoer, bijvoorbeeld vinden, om te reizen met het openbaar vervoer en om geduldig te wachten tot je auto zal werken.
  4. OL>

   Actie silaan Guard

   1. U vraagt ​​vloeibaar glas op het oppervlak van de auto silaan Guard aan het lichaam.
   2. De tape hecht onmiddellijk en geeft de coating een stralende look.
   3. Daarnaast zijn samenstelling zorgt voor een hydrofoob effect, beschermt de auto van destructieve vocht.
   4. Het maximale beschermende effect van de silaan Guard wordt na het aanbrengen van meerdere lagen. Hoe meer lagen van de Poolse silaan Guard wordt toegepast, hoe langer de auto dan had in de garage staan. Voor 10 lagen is vereist tot drie dagen. Een pakket tools die nodig zijn om 1-2 lagen aan te brengen. De kosten van vloeibaar glas silaan Guard is zeer betaalbaar, kunt u kopen meerdere packs!
   5. OL>

    Als gevolg van het gebruik van de poetsmiddelen:

    De hydrofobe coating geeft silica. Het water gewoon duwt ze zachtjes en rolt het oppervlak van de wagen, waardoor kalkaanslag en vlekken. Het polymeer maakt het beschermende folie is zeer eenvoudig aanbrengen en flexibel genoeg. Dankzij hem, steken zelfs een kind zal gaan.

    Usage instructionsSilane Guard

    1. Was de auto en reinig het oppervlak.
    2. Neem een ​​spons en genieten in de oplossing silaan Guard.
    3. Breng de samenstelling aan het oppervlak licht, niet wrijven. Besteed speciale aandacht aan deze eis: de leden hoeven niet te wrijven, alleen van toepassing is op de top
    4. Wacht 5-10 minuten drogen.
    5. Afnemen met een schone doek (weer geen druk).
    6. Breng de tweede en de volgende lagen hebben intervallen in de anderhalf uur.
    7. OL>

     Waar te koop silaan Guard?

     Willson silaan Guard kan alleen worden gekocht bij de fabrikant direct. In andere plaatsen die u vervalste kunt vinden. Op dit moment op de officiële website (hier is), waar u deze tool bestelt, is er te koop en kunnen worden gekocht tegen een gereduceerde prijs. Nu is de prijs is alleen … Om te bestellen, dan kunt u een formulier invullen, te typen in uw telefoonnummer en naam. Daarna zal u een oproep van de verkoop ontvangen en geef het adres waarnaar u het gereedschap te leveren, en zal eventuele vragen te beantwoorden. Daarnaast heeft de site kunt u echte recensies van klanten over het gebruik van silaan Guard vinden.

     Maak nu uw bestelling!

     Waarschuwing

     Adem geen of drinken. Ziekten van de huid – gebruik handschoenen. Buiten bereik van kinderen. Om het contact met de brand te voorkomen. In het geval van inslikken – dringende arts. In geval van contact met de ogen, spoel ze gedurende tenminste 15 minuten. Er moet een silaan Guard alleen zoals aangegeven. Het product kan uitsluitend worden gebruikt op de geschilderde oppervlak. De samenstelling dient te worden aangebracht op plaatsen beschermd tegen vuil en zonlicht. Niet gebruiken bij koude temperaturen.

     U kunt ook niet van toepassing op plastic, banden, bumper, chroom en rubberen onderdelen, verlichting, glas. In geval van contact met hen – afvegen met een vochtige doek. Na het aanbrengen van de samenstelling op het lichaam moet je raspolirovka starten. Gebruik in voldoende geventileerde ruimten. Na opening van de tank is een chemische reactie, zodat na opening kan niet worden opgeslagen voor een lange tijd. De overblijvende vloeistof na korte tijd niet meer worden gebruikt. Je moet silaan Guard bewaren bij temperaturen onder de 40 graden. Om koeling te voorkomen en om de blootstelling aan direct zonlicht te vermijden

     Zie ook:. Geef je mening over verwijderbare herbruikbare toning Tonic M

     Conclusie

     In 2015 beroemde Japanse bedrijf Willson heeft een nieuwe single-component silaan Poolse Guard vrijgegeven. Voor 5 jaar het vlaggenschip product Body Glass Guard die de voorkeur geven aan automobilisten over de hele wereld te verwerven, heeft al een cultstatus verworven. Wat zijn de voordelen van silaan Guard in de voorkant van deze klassieke tool?

     het feit dat de Willson onderneming zich heeft gevestigd als een organisatie die extreem gevoelig is voor de meningen van hun klanten. Het enige kleine nadeel van het product Body Glass Guard, volgens de opmerkingen van de fans van het merk, is het feit dat het gereedschap is twee-component en kan niet worden opgeslagen voor een lange tijd. Deze omstandigheid maakt het onmogelijk om de auto enige tijd later opnieuw verwerken, en het debiet van vaak minder dan vermeld op de verpakking.

     Beoordelingen van artsen en andere kopers

     By the way, ik stel voor dat je de beoordelingen van gerenommeerde artsen en echte mensen, die we hebben verzameld. Misschien duwen ze je om te kopen.

 • Het logboek Drive2.ru glas vloeistof is een moderne manier om uw auto te beschermen
 • Het artikel op de blog van de automobilist: “Het testen vloeibaar glas voor Brilliance V5”

Waar te koop?

Herinner !!! U zult het gereedschap in winkels. Het origineel product kan alleen worden gekocht op de website van de fabrikant! Dit maakt het bedrijf voortdurend bewaakt de kwaliteit van het product, de prijs en de beoordelingen natuurlijk de klant.

De aankoopprocedure zal je niet veel tijd in beslag nemen. Vul het formulier in en wachten op uw perceel.

Ga naar officiële сайтsilaneguard.com

Stijn Hassan

Stijn Hassan is een 36-jarige personal trainer die houdt van volwassen kleurboeken, televisie kijken en voetbal. Hij is vermakelijk en vriendelijk, maar kan ook erg slecht en een beetje saai zijn.

Hij is een Nederlander Christen. Hij heeft een diploma in de sportwetenschappen.

Fysiek is Jerome in vrij goede vorm. Hij is van gemiddelde hoogte met walnoothuid, grijs haar en bruine ogen.

Hij groeide op in een middenklassebuurt. Zijn ouders scheidden toen hij klein was, maar bleven vrienden en zorgden voor een gelukkig, stabiel huis.

Hij is momenteel getrouwd met Margie Patsy Thomas. Margie is 4 jaar ouder dan hij en werkt als kunstenaar.

Jerome heeft vier kinderen met twee verschillende partners: vrouw Margie en ex-vriendin Michaela: Alanna 4 jaar, Teddy op de leeftijd van 5, Gertrude op de leeftijd van 7 en Ashleigh op de leeftijd van 18.

De beste vriend van Jerome is een personal trainer genaamd Wesley Gray. Ze kunnen het meestal goed vinden. Hij hangt ook rond met een personal trainer genaamd Caroline Palmer. Ze genieten samen van tiddlywinks.

Dit vind je misschien ook leuk...