Nieuws

MagnuFuel – prijs, adviezen, waar te kopen, de oorspronkelijke, hoeveel is de kosten

regelmatig geconfronteerd met hype, automobilisten die geïnteresseerd zijn in en in geval van twijfel: zuinige brandstof MagnuFuel, echtscheiding of de waarheid? Onze beoordeling zal worden gebaseerd op de analyse van bestaande meningen en persoonlijke ervaringen en een aantal fundamentele onderzoek. We overigens ook benieuwd hoe reëel de kans wordt aangeprezen apparaat. Besteed minder geld dan vroeger, hun bewegingen niet te beperken -. Het idee is erg verleidelijk

Natuurlijk, de initiële investering ietwat afgekoeld het enthousiasme – maar ze zijn enkel, dan kunt u alleen gebruik maken en op te slaan. Bovendien, dat apparaat aandelen daalde met bijna de helft, en is 3.600 … je kunt krijgen voor 1790. En omdat ervan wordt uitgegaan dat de benzine gaat 20% minder op een dagelijkse basis, het gevraagde bedrag niet langer overdreven lijken.

Zuinig MagnuFuel: echtscheiding of de waarheid? Onze mening zal waarschijnlijk weinig verschillen van de meerderheid van degenen die we tegenkwamen op de ineenstorting van het internet. Maar ik wil mijn ziel te delen.

Controleer de beloften MagnuFuel

Om te beginnen kijken naar wat er moet krijgen voor hun geld en hoe is het proces.

De daling van het brandstofverbruik sinds de installatie. In de reclame is overeengekomen dat de verhoging van de efficiency is afhankelijk van de machine, maar het gemiddelde ligt rond de 20%. De aantrekkelijke belofte, die de mensen en bekeek MagnuFuel.

De bescherming van de motor tegen de gevolgen van lage kwaliteit brandstof. Niet minder aanlokkelijk vooruitzicht, als je nog over de kwaliteit van wat wordt aangeboden in sommige Europen benzinestations.

De rest van de verf voordelen – verhoging van de resource mechanismen, meer zeldzame reparaties, etc. – zijn slechts een gevolg van de genoemde kwaliteiten van economieën. En hoe het apparaat dit effect bereikt? Volgens de advertentie, bestaat uit een tweetal neodymium magneten, die inwerken op de brandstof. Volgens de beschrijving, creëren ze een “krachtige magnetische veld”, waarin haast koolwaterstofketens, de vorming van kleinere deeltjes die gemakkelijker te branden zijn.

Bovendien, het veld oriënteert de moleculen zodanig dat zij van elkaar wijken. Wanneer deze zuurstof krijgt toegang tot hen van alle kanten, wordt brandstof opgebruikt zonder achterblijvende restanten, en het blijkt zijn spaargeld.

Onze bezwaren MagnuFuel

Ze kunnen worden onderverdeeld in wetenschappelijk geldig, logisch en praktisch. Laten we beginnen met de eerste.

  • beweerde dat de kloof tussen de schakels, voor zover bekend aan personen, afgestudeerd aan de middelbare school, is alleen mogelijk in de aanwezigheid van een kernreactor of de LHC. Een magnetisch veld is fysiek niet in staat;
  • opgeleverd brandstof volgens de kenmerken – diëlektricum van biologische oorsprong met een relatief kleine molecuulgrootte. Een van de bestuurders, is van beroep een natuurkundige, van mening dat de herstructurering van hun bestelling of richting zal een magneet de grootte van een high-rise nodig hebt is 16 verdiepingen en alleen werken op een energiecentrale. Zwakke magneten (zelfs elektrisch) kunnen de moleculen niet in staat Orient;
  • Een andere bijzondere, dit keer de chemicus begreep niet hoe MagnuFuel beschermt de motor van onzuiverheden in benzine. Het magnetische veld kan niet breken en onzuiverheden te neutraliseren in de brandstof. Echter, in de reclame, op bescherming zei in het voorbijgaan genoemd, maar zonder toelichting

Laten we overgaan naar de logica:. De video beweert dat het octrooi voor know-how houdt autofabrikant General Motors. Puur theoretisch vraag: waarom is hij niet voorziet deze magneten hun producten rollen van de lopende band? Een dergelijk gunstig verschil zou het prestige hebben verhoogd en hun merken worden gekocht.

Het aantal geïnstalleerde magneten is afhankelijk van het type auto. Krachtiger dan hij is, des te meer. Logische conclusie: als je op een runabout 10 paren, zal het niet brandstof eten. Echter, er iets is het twijfelachtig, uit de categorie van de onwetenschappelijke fantasie.

En tot slot, een persoonlijke mening. Ja, we zijn niet gierig te veelgeprezen economizer te kopen en probeer het op uw eigen machines. Ten eerste, de eenvoud van de installatie, de fabrikant beloften, het was niet verkregen: van de drie onderzoekers zonder enige problemen, zet slechts één. Ten tweede, voor een maand van testen, het aantal races in te vullen en de vulling hoeveelheid brandstof merkbare vermindering liet zien – natuurlijk, op basis van kilometerstand. Besteed minder de enige die op vakantie gingen met de trein, zijn auto een week stond op de parkeerplaats.

We nemen aan dat een maand is niet voldoende voor definitieve conclusies, en apparaten, terwijl machines opstijgen (nog steeds het geld betaald). echtscheiding of de waarheid: Echter, hebben we al de vraag, zuinige brandstof MagnuFuel beantwoord? Onze mening kan worden beschouwd als zeer negatief. En in plaats van het besteden van hun eigen geld, bieden wij u aan de automobilisten om een ​​dergelijke slechte ervaring te overwegen.

Stijn Hassan

Stijn Hassan is een 36-jarige personal trainer die houdt van volwassen kleurboeken, televisie kijken en voetbal. Hij is vermakelijk en vriendelijk, maar kan ook erg slecht en een beetje saai zijn.

Hij is een Nederlander Christen. Hij heeft een diploma in de sportwetenschappen.

Fysiek is Jerome in vrij goede vorm. Hij is van gemiddelde hoogte met walnoothuid, grijs haar en bruine ogen.

Hij groeide op in een middenklassebuurt. Zijn ouders scheidden toen hij klein was, maar bleven vrienden en zorgden voor een gelukkig, stabiel huis.

Hij is momenteel getrouwd met Margie Patsy Thomas. Margie is 4 jaar ouder dan hij en werkt als kunstenaar.

Jerome heeft vier kinderen met twee verschillende partners: vrouw Margie en ex-vriendin Michaela: Alanna 4 jaar, Teddy op de leeftijd van 5, Gertrude op de leeftijd van 7 en Ashleigh op de leeftijd van 18.

De beste vriend van Jerome is een personal trainer genaamd Wesley Gray. Ze kunnen het meestal goed vinden. Hij hangt ook rond met een personal trainer genaamd Caroline Palmer. Ze genieten samen van tiddlywinks.

Dit vind je misschien ook leuk...