Harmonica- kijk hier

[Totaal:    Gemiddelde:  /5]Drops HarmonicaLinea mening, prijs, waar de ingrediënten te kopen, hoe werkt het?

Aanbieding HarmonicaLinea – hulpmiddel om gewicht te verliezen, de snelheid van maximaal 800 RUB per affiliate CTR

De website administratie niet de nauwkeurigheid van de persoonlijke informatie die door gebruikers van de site te controleren. HarmonicaLinea werkzaam geneesmiddel voor gewichtsverlies. Samenstelling, gebruiksaanwijzing, echte reviews.

HarmonicaLinea – hoeveel is de prijs

Harmonica

  • Het kopiëren van enig materiaal

    van deze site zaprescheno.Vsya uiteengezet op de website is alleen als richtlijn en het is een waardeoordeel MadjorDom.ru gebruikers van het project.

  • Dit privacybeleid is alleen van toepassing op «Madjordom.ru» Site .
  • 13.
  • de aansprakelijkheid van de partijen 1.

Het beheer van deze site samen met de gebruiker neemt alle nodige maatregelen te nemen om de verliezen of andere negatieve gevolgen als gevolg van het verlies of de openbaarmaking van persoonlijke gegevens van de gebruiker te voorkomen. 13. Het verstrekken van de gebruiker toegang tot de site of de dienst partners website om producten, updates en diensten te verkrijgen. 11.

Het opzetten van een terugkoppeling naar de gebruiker, met inbegrip van meldingen, verzoeken voor het gebruik van de site, de diensten, de verwerking van de aanvragen en orders van gebruikers. Identificatie van de gebruikers geregistreerd op de website, voor het bestellen en (of) om de aankoop en verkoop overeenkomst met een op afstand «Madjordom.ru» ondertekenen. Website verzamelen van statistieken over de IP-adressen van hun bezoekers. Deze informatie wordt gebruikt om de technische problemen te identificeren en op te lossen, om de rechtmatigheid van de betalingen te regelen. “Website gebruiker (hierna te noemen – gebruiker)” – een persoon die toegang heeft tot de site, via het internet en het gebruik van de website

.

De verantwoordelijkheid van partijen 1. Het beheer van de site, niet aan zijn verplichtingen te voldoen, is aansprakelijk voor verliezen die de gebruiker in verband met het misbruik van persoonsgegevens, in overeenstemming met de Russische wet, behalve wanneer spelregel en 7.2.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*