Nieuws

Dynamite – de activator beet, recensies, prijs, waar te kopen, nu kopen,

Dus je gaat vissen! Nam de boot, hengels, tank, aas, wodka, Zakus … En Dynamite nam? Nee? Dan snel af te werpen van de laarzen en ren naar de computer om snel een Dynamite bestellen! Het effect van Dynamite (Dynamite) is onvergelijkbaar activator gek cool!

Weten wat je het kunt vergelijken? Shhh, te verwijderen uit de monitor kinderen! De impact van onze activator aan vis is ongeveer hetzelfde als de invloed van een verdovend op man! Ja, de vis gaan enkel noten over de ongelooflijke honger! En toch, ik bijna vergeten, de trekhaak aan uw auto! Geen enkele van de stam zal niet in het bezit van alle vis die u bij te praten met Dynamite! En vergeet niet de landing net! De activator Dynamite soms zwemmen dergelijke gevallen!

Hoe werkt Dynamite?

U kunt beantwoorden in één woord – prachtig! Maar laten we richten op de wetenschap. Dus, een deel van onze Dynamite bestaat uit:

  • vis, die dezelfde rol als gewone meel, voor het binden van componenten speelt;
  • bakkerij-ingrediënten, geur en smaak;
  • de speciale aroma aan natuurlijkheid geven aan het product;
  • en vooral, natuurlijk, nitroglycerine … Oh-Oh-Oh, lokstoffen! Dynamite gewoon het effect dat ze de rol van nitroglycerine in de Dynamite Nobel af te spelen.

Ze veroorzaken vis instinctieve reactie en het aantrekken van het aan het aas.

Heb je ooit gezien hoe Catnip werkt op katten? De reactie van de activator beet Dynamite wordt waargenomen in vissen.

Verrassend, het gevoel dat ze het effect van de activator op een zeer grote afstand. Fish verzamelen in schapen en gaan ruiken, want vanaf dat moment hebben ze één doel – te vinden en te eten! En je hoeft alleen een stang te gooien en niet te vergeten over het aas, omdat, met uitzondering van heel gek stier, geen enkele zichzelf respecterende vis op een kale haak beet niet.

De volgorde van toepassing van de activator beet Dynamite

Is het effect van Dynamite (Dynamite) in vloeibare vorm. In één doos vindt u 5 pakketten, elk te vinden met 5 ml activator. Een verpakking van activator, moet u toe te voegen 2-2. 5 kg conventionele bait bereid of aangekocht op de markt of in een speciaalzaak. Dit kan een mengsel van gestoomde granen, maaltijd, voeding, enz., Alles wat je normaal gebruikt worden.

Verder, de vissen lokken gegoten in kleine porties concentratie gedurende het hele behouden.

U kunt de activator toe te passen en voor de individuele aas en kunstaas. Hiertoe los een zakje van het effect van Dynamite (Dynamite) in een glas water, zet naast hem voor het gieten dip het aas in een glazen mortier. Echter, het glas dat wordt geconfronteerd en wordt vergoten, daarom, de wijze van toepassing die u kiest, zoals u zult comfortabel en vertrouwd zijn.

verpakking van het product heeft zijn eigen instructies, zodat u altijd in staat zijn om het te behandelen.

Wanneer en waar het aas Dynamite toepassen?

Hier heb je geen beperkingen! Dynamite is handig overal, in elk orgaan van het water, in alle weersomstandigheden en op elk moment van de dag. Er is een ding dat je op moet letten. In reservoirs met stilstaand water, de werking van de activator is lang en klein, bijna alle vissen vindt u voldoende één zak zijn. Maar in reservoirs met directionele voor de duur van afname, afhankelijk van de stroomsnelheid.

Sterk genoeg voor u het beter zou zijn om speciale zakken of aluminium gaas gebruiken voor aas, dat het minder wazig water, anders wordt je gewoon niet aanvallen activator hap. Andere natuurlijk de voorkeur om een ​​glas te gebruiken met een oplossing van de activator dip elke aas.

En beter op snelstromende rivieren naar de backwaters waar de huidige is niet voor de hand te zoeken, en kies een visplek hier. En je een stuk gemakkelijker om te vissen zal zijn, en de verleiding is niet zozeer nodig is, en de activator zal redden, in het algemeen, enkele pluspunten!

Afhankelijk van het type van het water, waar u vissen, en varieert de stroom activator hap. Typisch een pakket is genoeg voor 5-10 vissen. Er zijn zeer zuinig klanten, die voor 20 uitstapjes te rekken. Maar het hangt van jou af.

Reviews over Dynamite

Ik hield echt van de mening, dat volledig onder te citeren, zelfs zonder het veranderen van de stijl en het corrigeren van fouten, is het noodzakelijk om te lezen zoals er geschreven staat:

Waar de Dynamite kopen en wat is de prijs?

Zoals hierboven vermeld, een pak van 5 sachets 5 ml. Is dit vissen vreugde wordt …. Bestel het product op de link hieronder! Het is gegarandeerd tegen vervalsing, het is hier de echte Italiaanse activator Dynamite! U kunt er zeker van dat we zijn, omdat het product persoonlijk meerdere malen wordt getest! Na het bestellen van een maximum van 10 minuten heeft u vertegenwoordiger belt, wordt het adres en tijdstip van levering te verduidelijken, en je hoeft alleen maar om de versnelling te bereiden en te wachten. Het blijft te wensen u succes met onze Dynamite! Zorg ervoor dat u ons terug voor meer!

Stijn Hassan

Stijn Hassan is een 36-jarige personal trainer die houdt van volwassen kleurboeken, televisie kijken en voetbal. Hij is vermakelijk en vriendelijk, maar kan ook erg slecht en een beetje saai zijn.

Hij is een Nederlander Christen. Hij heeft een diploma in de sportwetenschappen.

Fysiek is Jerome in vrij goede vorm. Hij is van gemiddelde hoogte met walnoothuid, grijs haar en bruine ogen.

Hij groeide op in een middenklassebuurt. Zijn ouders scheidden toen hij klein was, maar bleven vrienden en zorgden voor een gelukkig, stabiel huis.

Hij is momenteel getrouwd met Margie Patsy Thomas. Margie is 4 jaar ouder dan hij en werkt als kunstenaar.

Jerome heeft vier kinderen met twee verschillende partners: vrouw Margie en ex-vriendin Michaela: Alanna 4 jaar, Teddy op de leeftijd van 5, Gertrude op de leeftijd van 7 en Ashleigh op de leeftijd van 18.

De beste vriend van Jerome is een personal trainer genaamd Wesley Gray. Ze kunnen het meestal goed vinden. Hij hangt ook rond met een personal trainer genaamd Caroline Palmer. Ze genieten samen van tiddlywinks.

Dit vind je misschien ook leuk...