Gezondheid

De Keto Dieet voor Weight Loss Beoordeling

Ik ben geen fan van een meestal voorgeschreven “diëten” -I leven door meer van de anti-dieet mantra. Bel me afgemat, maar het woord “dieet” heeft een beetje een negatieve connotatie deze dagen, met “rage” en “restrictieve” gewoonlijk voorafgaat. Dus, als ik de kans om Dr. Ax nieuwe Keto 360 programma een twee weken durende test geven had, heb ik een aantal ernstige graven op het ketogeen dieet en of het gezond is.

Dit is wat ik geleerd over de keto dieet : je wezen ruilen een high-carb dieet, dat de meeste Amerikanen de neiging om te eten, want een dieet dat is zeer hoog in vet (de gezonde soorten), matige eiwitten, en zeer laag in koolhydraten. Het idee is dat je de bron waaruit je lichaam krijgt zijn energie (en verbrandt calorieën) uit glucose (uit koolhydraten) tot ketonen te veranderen (van vet). Deze verschuiving gebeurt niet na één kogelvrije koffie, dat wel. Het duurt meestal een paar dagen van het eten van deze manier voor je lichaam om ketose-, waar bereiken is op zoek om vet als zijn eerste bron van brandstof. Eenmaal daar, hoewel, je lichaam “zal worden verbranden van vet de hele tijd,” zegt Dr Ax. “Het maakt niet uit of je uit te werken of slapen, of wat je doet, je lichaam nog steeds vet in ketose te verbranden.”

Gewapend met de 411 over hoe de keto dieet werkt, voelde ik me aangemoedigd en opgelucht. Het concept is geworteld in voedings- en gewichtsverlies wetenschap. En van mijn eerste gesprekken met Dr. Ax, ik vond wetende dat ketogeen dieet resultaten zijn altijd bedoeld om tijdgebonden-eten van deze manier is niet een levensstijl en dat is logisch zijn. Je hebt misschien gehoord dat de keto dieet laatste werd gerangschikt in de US News & World Report’s 2018 lijst van de beste en de slechtste diëten. Terwijl ik op deze reis begonnen voordat dat nieuws kwam naar buiten, dan zou ik de keto dieet hebben gegeven een keer te proberen, ongeacht. Een deel van de criteria voor die ranglijst was of een dieet was duurzaam en makkelijk te volgen-de keto dieet is ook niet, maar het is niet ontworpen om te worden. “Ik heb niet aan te raden mensen volgen strikte ketogeen dieet voor hun leven,” zegt Dr Ax. “Ik adviseer 30- tot 90-daagse perioden, en daarna verhuizen naar meer van een ‘fiets’ fase, waar je fietsen kunt in en uit keto.” Dr. Ax geeft toe dat het volgen van een keto dieet moeilijk voor de meeste mensen zullen , omdat veel Amerikanen hebben een dieet met veel suiker, zout en koolhydraten. Maar hij zegt dat de potentiële voordelen-het stimuleren van gezondheid van de hersenen, het ondersteunen van de spieren en de algehele betere prestaties in de sportschool, op kantoor en in het leven zijn de moeite waard om in het harde werk. (Kijk maar naar de Keto Dieet Resultaten Jen Widerström Saw Na 17 dagen).

Dat alles gezegd hebbende, ik was klaar om de keto dieet-en test in de weken tussen Thanksgiving en Kerstmis, niet minder te maken aan het. Ik genoot van het idee om te bewijzen dat het eten van vet maakt u geen vet-dieet mythe dat ik graag zou willen zien sterven sneller dood te maken.

De Prep Periode

Alle nieuwe gewoontes hebben een plan nodig. Gelukkig, ik had de Keto360 Blueprint (die in kaart gebracht hoe dit allemaal zou gaan naar beneden te gaan), Dr. Ax tot mijn beschikking voor ALLE vragen, een Keto360-goedgekeurde lijst eten, en een man die bereid te springen op de twee- week keto bandwagon met mij. (Uit onderzoek blijkt dat het hebben van een buddy-systeem uw tarief van succes in het fitness, een dieet, en zelfs vast te houden aan de resoluties van uw New Year’s zal toenemen.) Toch zitten om erachter te komen mijn eerste week van keto dieet maaltijden en snacks was ontmoedigend. (Kanttekening: I wist dat als ik was van plan om te slagen in deze, zou ik in staat zijn om de lunch te kopen Gelukkig, Dr. Axe is volledig aan boord, te zeggen dat de meeste café salade bars. zal hebben wat ik nodig heb om een ​​keto maaltijd-een grote spinaziesalade met zalm en avocado, bijvoorbeeld te creëren.)

Keto maaltijden leek zo zwaar en rijk voor mij, en het was gewoon niet hoe ik was gewend aan het eten. Plus, ik beschouw mezelf als een flexitarian, zodat de gedachte van het eten van meer vlees-en vaker dan ik zou typisch-gaf me pauze. Dr. Ax verzekerde me dat zelfs vegetariërs een keto dieet kon trekken uit als ze van plan waren goed genoeg. (Veganisten kan ook.) Dat gezegd hebbende, hij is een voorstander van dierlijke producten en rood vlees in het bijzonder, als gevolg van het ijzer het biedt voor vrouwen (die meer vatbaar zijn voor deficiëntie) en omdat het energie kan versterken wanneer koolhydraten ontbreken. (Dit zijn de andere dingen Vegetariërs moeten zich bewust zijn van voordat ze Keto.)

Toch geniet ik van koken en ik ben van plan mijn maaltijden op de reguliere toch. Met een lijst keto voedsel in de hand en advies van Dr. Axe in mijn hoofd, ik vulde mijn boodschappenkarretje met familie-size versies van wat ik regelmatig kopen (appels, bessen, noten boter, boerenkool), en een lot meer vlees dan ik ooit in mijn wagen op een bepaald moment (begane lamsvlees, kip, REAL spek). Wat miste er? Sommige van mijn gebruikelijke hoge-carb items, zoals volkoren Engels muffins, jus d’orange, pompoen, en tortilla chips.

Terwijl ik voelde me vrij zeker over mijn vermogen om te bezuinigen op de hand liggende koolhydraten, voelde ik minder zeker over een verdubbeling op mijn vet. Dit is één aspect van het ketogeen dieet dat ik denk dat veel mensen begrijpen. Keto is niet alleen een low-carb dieet, het is een vetrijk dieet, ook.

Ik kan aanpakken kokosolie en avocado prima. Maar er was één ding over de komende twee weken die werd dreigende over mij: de intermitterende vasten (IF) Dr. Ax ingebouwd in zijn programma. (Niet alle keto diëten bevatten deze.) Op Keto360 kunt u kiezen uit drie verschillende eten ramen, en ik ging voor de langste: ‘s middags tot 08:00, wat betekende dat ik niet zou eten van vast voedsel tot in de middag. Ik heb een actieve fitness-schema, waarin brandstof (en herstel) moet op een regelmatige basis, dus ik was bezorgd dat ik echt mis mijn ochtend yoghurt met bessen en zijn vertrokken gevoel hangry met 10 uur (Niet te vergeten, wat te eten pros voelen de potentiële voordelen van intermitterende vasten is misschien niet het risico waard.) Dr. Ax verzekerde mij dat niet alleen ik kon omgaan met de IF, maar die tijdelijk verhongeren het lichaam op deze manier zal toelaten om te genezen. “Als je het vasten bent naar een periode van tijd, je wezen laat de systemen van je lichaam volledig te rusten en te herstellen.” En hij heeft gelijk. Dit is precies de reden waarom slaap is de belangrijkste voor gewichtsverlies en gezondheid, waarom er zulke dingen als schoonheid nachtcrèmes, en waarom rustdagen zijn van cruciaal belang om te voldoen aan elk fitness doel. Het afbreken van voedsel, de snelle opeenvolging van de cellen, en het herstellen van de spier scheurt alles gebeuren tijdens de rust.

Plus, het is niet alsof ik niet kon voeden mijn lichaam iets tot het middaguur. Low-carb keto dranken zoals thee, water en koffie waren alle opties, en Dr. Ax stelde voor eiwit (zoals zijn bot bouillon of collageen eiwit poeders) aan mijn vloeistoffen te helpen afweren honger. Dus, tijdens mijn twee weken heb ik geëxperimenteerd met Dr Axe bot bouillon eiwit en collageen, evenals ongezoete nondairy melk zoals amandelolie en haver melk. Ik zal met de deur op dit ene: Terwijl deskundig advies door middel van trial and error wordt gemengd op de biologische beschikbaarheid van collageen poeder en de mogelijke voordelen voor de gezondheid, landde ik op koffie met haver melk en collageen peptiden als mijn go-to ochtend brouwt . Ik heb ook een aantal van Keto Vuur supplementen Dr. Ax in de ochtend. Ze bevatten exogeen ketonen, dat is een mooie manier om te zeggen bonus ketonen mijn lichaam niet op zichzelf.

Met maaltijden gepland, onderzoek gedaan, en aanvullingen bij de hand, ik was klaar en enthousiast voor de uitdaging. Hier is een fragment van mijn twee weken van ervaringen en het keto dieet resultaten die met het kwam:

Dag 1: Het is 08:15 en mijn maag knort. Het weet dat het tijd is voor zijn ontbijt, en ik ben het ontnemen. Mengde ik mijn proteïne koffie en liep de deur uit. Mijn eerste gedachte is dat de vanillesmaak is een mooie aanvulling op Zwarte koffie. Maar tegen het einde van de thermos, realiseer ik me dat het niet uitmaakt hoe je het in blokjes, vanille bot bouillon eiwit koffie is niet hetzelfde als een vanilla blonde gebraden met magere melk.

Dag 2: Er is een bagel winkel minder dan een blok van mijn kantoor. Ik geef het elke dag en nooit denken echt iets van. Nou, niet vandaag! De geur van de vers gebakken alles bagels-en was dat veggie roomkaas ik rook? -Was wafting buiten de deur zoals ik liep snel door extra. (Hoewel ik kwam er later achter dat er is een manier om brood te hebben en nog steeds in ketose.)

Dag 3: Ik ben moe AF. Als het soort moe als je zo bent uitgeput moet je je linkerarm gebruiken om je rechterarm te tillen. Een of andere manier, peuterde ik mezelf uit bed alleen uit te werken om te beseffen cardio is nog nooit zo hardio geweest, dus sommige chill krachttraining zou moeten doen. (Ik weet nu deze 8 dingen over Uitoefenen terwijl op de Keto Dieet.) Toch, gevoelens van lethargie te verwachten waren, zegt Dr Ax, die zegt dat de dagen 2 en 3 waren ook de moeilijkste voor hem de eerste keer probeerde hij keto. “Ieder lichaam is anders,” verzekert hij me. “Sommige mensen voelen zich beter op dag 5, anderen twee weken.”

Dag 4: Grijpen lunch out succesvol is geweest tot nu toe. Vandaag was een tilapia, courgette en gele pompoen, en boerenkool en tofu salade. Ik gooide op een half avocado voor een goede vette maatregel. Oh, en ik merk dat ik een pond hebben verloren al, dat is zeker alleen maar water gewicht-koolhydraten te houden water, zodat ze te beperken is een trefzekere manier om wat vocht in je lichaam, maar niettemin vrij te geven. Gewichtsverlies was niet mijn doel, maar ik betwijfel of ik ben alleen in het denken, “Ik neem het!”

Dag 5: Als het lot zou hebben, 03:00 rollen rond en krijgen we een melding dat er cookies in de vergaderzaal. Ik heb snoepen aan keto-goedgekeurde voedsel zoals Granny Smith appels (de taart groene appel heeft veel minder suiker dan, zeg, een rode Gala), en volvette kaas met bosbessen (waar ben je al mijn hele leven, snack? ) met geen echte moeite met onbedwingbare trek. Maar wetende dat er zijn cookies die ik niet kan eten voel ik me een beetje bedrogen. (Hoewel deze Low-Carb Keto Desserts daarbij helpen.)

Dag 6: wanneer ik dacht terug aan wat ik vandaag gegeten, realiseerde ik me dat tussen mijn salade en mijn lam hamburger, at ik een hele avocado. De Keto360 plannen adviseert niet meer dan de helft van een avocado per dag, en de meeste voedingsdeskundigen zou waarschijnlijk eens. Terwijl de romige, wordt groen fruit gevuld met veel gezonde vetten, die moet ik dan om te verblijven in ketose bij 300 calorieën een pop, die snel kan oplopen. (Een gram vet gelijk aan 9 calorieën, tegenover 4 calorieën per gram voor zowel eiwit en koolhydraten.)

Het is waar dat de calorieën zijn niet het enige dat telt in uw dieet, maar als je probeert om gewicht (dat is een belangrijke reden waarom veel mensen proberen de keto dieet) te verliezen, als ik gedenk aan het combineren van al die high-fat voeding is belangrijk voor succes.

Dag 7: Peak uitputting in terug op dag 3 en 4, maar ik de hoek om en begon te voelen zoals ik de laatste paar dagen. Nu aan het halverwege, ik voel me alsof ik dit keto maaltijd-planning ding neer, zelfs als het eten is niet alles wat ik had gehoopt en gedroomd hebt gekregen. (Meer daarover hieronder). Plus ik ben in staat om effectief trainen de manier waarop ik gewend ben. In het weekend Ik raakte de barre, de fiets, en de (ketel) bellen, en het voelt geweldig. Ik heb mijn energie terug en nog wat. En ik tegelijkertijd voel me lichter (beneden een ander pond) en sterker.

Dag 8: Ik ben nog steeds worstelen om een ​​ochtend drank die ik geniet en dat houdt me volledig vinden, dus ik probeer smaakloos collageen proteïne poeder met mijn koffie plus een scheutje macadamia noten melk. Het is nog niet hetzelfde als een Franse pers met room, maar het is een win! Op het vaste voedsel voorzijde, begin ik een beetje geëxtrapoleerd over al het vlees ik heb gegeten in de afgelopen week te krijgen. Het is meer dan ik zou normaal eet drie keer zo lang. Lam hamburgers, kalkoen sla-wrap tacos, kipsalade. Mijn spijsvertering is uitgeschakeld (hoewel ik neem probiotica elke ochtend), dus Dr. Ax beveelt zijn Keto Digest supplementen tijdens de lunch. Ze bevatten vet-enzymen te helpen afbreken van de extra vet en eiwit dat mijn lichaam niet wordt gebruikt om te consumeren, en het helpt.

Dag 9: ik gezwicht. Ik liep de deur uit voor een ochtend training en ik had een flinke lepel pindakaas vanmorgen, maar ik was hangry, oke ?! Terwijl ik stilletjes af of dat is genoeg om mij uit ketose te sturen, er is echt geen schuld (voedsel moet nooit je schuldig te voelen, IMO). Ik moet brandstof voor mijn training-periode.

Dag 10: Ik begin ziek van hetzelfde voedsel dat ik weet dat ze veilig weddenschappen te krijgen. En het aantal keren dat ik heb Googled: “Is _____ keto?” Wordt uit de hand. Ik besefte dat de enige echte klacht die ik heb met de keto dieet is dat er zo veel gezonde, voedzame voedingsmiddelen die je niet tijdens het eten op. (Misschien is dat de reden waarom de deskundigen zeggen dat je moet eens en voor altijd op te geven restrictieve diëten.) Wortelen? Zoete aardappelen? Spruitjes? Welke vitamines en voedingsstoffen mis ik op door het verlaten van deze voedingsmiddelen uit mijn bord?

Dag 11: De vrouwen op de salade winkel per ongeluk brood in mijn tas, ook al zei ik geen brood . Ik gooide het op mijn weg naar buiten de deur. Vandaag is een trieste dag. In ander nieuws, is mijn energie nog steeds schoppen, ik heb het bijhouden van mijn trainingen, en ik verloor een andere pond. (I soort haat mezelf deze wegen vaak.)

Dag 12: Dr. Ax verzekerde me vanaf het begin dat ik zou kunnen vast te houden aan mijn gebruikelijke vorm van trainingen, en ik ben blij te kunnen melden dat ik bij kan houden met mijn favoriete boksen en fietsen klassen zonder het gevoel dood halverwege.

Dag 13: Ik heb een haat-liefde verhouding met deze intermitterende vasten zaak. Ik denk dat het “werken”, en daarmee bedoel ik dat ik wat gewicht te verliezen. (Plus, verbeterde lichaamssamenstelling en definitie kunnen komen met gewichtsverlies.) Als ik vraag Dr. Ax als ik mijn succes aan keto moet toeschrijven of IF, zegt hij beide. “Ik zou zeggen 80/20 het is sterker in de gunst van keto, maar intermitterende vasten heeft ook te helpen”, zegt hij. De vetverbrandende capaciteiten van keto hebben meer kracht achter als het gaat om gewicht te verliezen, in het bijzonder, voegt hij eraan toe, maar de intermitterende vasten kunnen groot zijn voor de spijsvertering en gewoon een goed gevoel.

Dag 14: Vandaag is de laatste dag op de Keto360 plan, zo natuurlijk draag ik mijn lichaam door Butter tank aan mijn ochtend training. De klasse opgenomen zware werk circuit training en cardio uitbarstingen, en ik voelde me alsof ik kon gaan voor de tweede ronde toen het voorbij was.

Op het einde, ik ben blij met mijn keto dieet resultaten zowel intern als extern. Ik verloor 4 pond in twee weken heb wat energie en efficiëntie met mijn opleiding, en vaker wel dan niet het gevoel dat ik beter spiertonus konden zien in plaats van een opgeblazen gevoel of gebukt. Terwijl de ketogeen dieet niet mijn go-to kan zijn op een regelmatige basis, de uiteindelijke feedback Dr. Ax was bemoedigend: Hij zegt, want ik heb nu had een succesvolle keto proefdraaien, als ik wilde fietsen door enkele keto weken (of zelfs een maand, de volgende keer), zou ik in staat zijn om gemakkelijk, mogelijk bereiken ketose nog sneller. Terwijl gaan full-kracht terug op de koolhydraten me of iemand anders die wil keto-cyclus kon ontsporen, Dr. Ax zegt dat de kansen in mijn voordeel. “Negentig procent van de tijd als iemand het een keer gedaan, zullen ze krijgen in ketose sneller en gemakkelijker de volgende keer”, zegt hij.

In feite, zegt hij mijn toch al enigszins evenwichtige voeding is een onderdeel van de reden waarom ik niet de keto griep ondervonden. (Sommige mensen ziek melden om hun maag, prikkelbaar, en duizelig, onder andere griepachtige symptomen, voor de eerste paar dagen of zelfs weken van keto.) Mensen die de overgang van een zeer hoge-carb en eiwitrijk dieet naar een vetrijk dieet zijn meer vatbaar voor deze zeldzame, maar extreme symptomen, zegt hij. Dit is de reden waarom hij zegt dat hij bouwde een feest Phase-wanneer je vetten toevoegt in uw dieet zonder echt te beperken uw koolhydraten-in zijn Keto360 plannen als een manier om je lichaam te verlichten in ketose. “Als iemand een redelijk goede eter, en ze al hebben een matige hoeveelheid vet in hun dieet-niet hoog vet, maar matige meestal zullen ze vrij goed de overgang,” zegt hij.

Veel mensen kunnen kijken naar mijn side-by-side voor en na foto’s en denken: “Ze was fit voor en ze ziet er hetzelfde moment.” (Is het niet vreemd hoe verschillend van andere mensen zie je ten opzichte van hoe je zien jezelf?), maar het eten en bewegen moet altijd om meer dan de esthetiek. Hoe uw dieet en fitness gewoonten u voelen ? Eten is brandstof (en herstel) voor de activiteiten die u het liefste doen. Als goed eten betekent dat je wat perspectief te krijgen, dan eindigen met een betere kont is gewoon kers op de taart. BTW, kan ik cake heb nu.

Stijn Hassan

Stijn Hassan is een 36-jarige personal trainer die houdt van volwassen kleurboeken, televisie kijken en voetbal. Hij is vermakelijk en vriendelijk, maar kan ook erg slecht en een beetje saai zijn.

Hij is een Nederlander Christen. Hij heeft een diploma in de sportwetenschappen.

Fysiek is Jerome in vrij goede vorm. Hij is van gemiddelde hoogte met walnoothuid, grijs haar en bruine ogen.

Hij groeide op in een middenklassebuurt. Zijn ouders scheidden toen hij klein was, maar bleven vrienden en zorgden voor een gelukkig, stabiel huis.

Hij is momenteel getrouwd met Margie Patsy Thomas. Margie is 4 jaar ouder dan hij en werkt als kunstenaar.

Jerome heeft vier kinderen met twee verschillende partners: vrouw Margie en ex-vriendin Michaela: Alanna 4 jaar, Teddy op de leeftijd van 5, Gertrude op de leeftijd van 7 en Ashleigh op de leeftijd van 18.

De beste vriend van Jerome is een personal trainer genaamd Wesley Gray. Ze kunnen het meestal goed vinden. Hij hangt ook rond met een personal trainer genaamd Caroline Palmer. Ze genieten samen van tiddlywinks.

Dit vind je misschien ook leuk...