Nieuws

Agromax adviezen van deskundigen
Volgens FTS, de uitvoerende organen van de onderneming zijn niet inbegrepen gediskwalificeerde personen. Onze productie maakt gebruik van hoog gekwalificeerde specialisten met ruime ervaring, die voortdurend hun kennis en vaardigheden te verbeteren. Na 10 jaar van GC “Agromaks” van een klein bedrijf is uitgegroeid tot een van de toonaangevende productiebedrijven in Rusland en het GOS. Onze productiecapaciteit en volumes van zuivelproducten apparatuur tien keer verhoogd.


De oprichters van LLC “Agromax”

Door te klikken op “Aanvraag versturen”, Ik ga akkoord met de verwerking van persoonsgegevens. Het portaal is geïmplementeerd procurement functionaliteit voor de groothandel dealers en

particuliere klanten, biedt een handige product zoekopdracht op interessant profiel.


Alle beschikbare apparatuur en zijn in onze database. Uw browser voldoet niet aan de technische eisen voor het werken met SPARK. Informatie over de handhaving procedure tegen «Cruise-Auto” kan niet worden gevonden.


De herdruk van materiaal van de site is toegestaan ​​na schriftelijke toestemming van de administratie van de site. In dit tijdschrift publiceert artikelen van de internationale noodhulp fonds voor de VN-Kinderfonds (Unicef) en Save the Children Charity Fund “Geef leven! “, Die wordt overgedragen van de verkoop van 1 roebel elk nummer van het tijdschrift, zodat iedereen die een tijdschrift koopt, neemt deel aan het liefdadigheidsevenement. Het tijdschrift is bevriend met hun lezers, publiceren hun brieven, tekeningen, verhalen, interessante recepten, ambachten, enz. Is.


Reviews Company Agromaks

Agromax

agrarisch bedrijf biedt vooral dure ingevoerde apparatuur voor de melkproductie. Productie en levering van high-tech zuivel apparatuur en gespecialiseerd zuivel systemen voor de agro-industriële sector in Rusland en GOS-landen.


Er zijn gepubliceerd ontroerende getuigenissen van kinderen in de basisschoolleeftijd. Gedetailleerde informatie over merken, uitvindingen, gebruiksmodellen, met inbegrip van het registratienummer, de datum van aanvang en beëindiging van de status.  • een meststof met een groot aantal sporenelementen, buy buy in Ufa meststof Agromaks, meststof wizard.
  • Het bedrijf “Listerra” biedt een vloeibare samengestelde meststof met sporenelementen in chelaatvorm hun eigen productie voor aanbrengen op het blad van de landbouwproductie culturen.
  • de tabel is gebaseerd op gegevens uit het register.
  • In het gezelschap kaart kunt u het rooster van de vergunde soorten activiteiten van de organisatie te zien.

Onze klanten – honderden winstgevende veehouderij en boerderijen. Het belangrijkste doel van de oprichting was om een ​​moderne zuivel apparatuur voor de landbouw tegen betaalbare prijzen, wat de kwaliteit niet onderdoen voor de buitenlandse analogen te produceren. Voor de Russische Federatie, en ondersteunen van de ontwikkeling van agribusiness en werd opgericht een productiebedrijf factory “IzhAgromax».


Composition is volledig in overeenstemming met de kenmerken van de bodem, het wordt gekozen op een zodanige wijze dat er geen negatieve gevolgen voor de bodem, is veilig voor mens en dier. De drug versnelt de kieming van zaden, zodat het op grote schaal wordt gebruikt als een inweken. Het bedrijf werd

11 jaar geleden geregistreerd, wat aangeeft dat een stabiele werking van en het toezicht van de overheid. Als u de eigenaar bent of het hoofd van dit bedrijf, kunt u toevoegen of uw contactgegevens te bewerken. Ook kunt u zich aanmelden en gebruik maken van de speciale tarieven voor het beheer van de pagina.


F1.1310Ustavny kapitaal (aandelenkapitaal, erkende fonds bijdragen partners’) 0tys. 2018Strahovye bijdragen voor de verplichte sociale verzekering tegen tijdelijke arbeidsongeschiktheid en moederschap roebel. 2018Strahovye en andere bijdragen voor de verplichte pensioenverzekering bijgeschreven Russische roebels aan het Pensioenfonds. GodNaimenovanieSumma2018Strahovye bijdragen voor de verplichte ziekteverzekering van de werkende bevolking over te dragen aan de begroting van de roebel Federale Verplichte Medical Insurance Fund.


F2.2520Rezultat van de andere handelingen niet opgenomen in de nettowinst (verlies) perioda0tys. F1.1300Itogo op grond van artikel III – Kapitaal en rezervy12987tys

.

Het kopiëren van eigen materiaal is toegestaan ​​met het verplichte gebruik van de referentie-bron. Uw browser biedt geen volledige ondersteuning voor JavaScripts, die kunnen leiden tot vertragingen bij het werk op de pagina’s van het portaal.


In real time kunt u niet alleen de aangegeven datum, tijd en kamernummer, maar de werkelijke begin- en eindtijd van de vergadering over alle aangelegenheden met betrekking tot het bedrijf te zien. Onderzoek een grafiek van de in geval van bedrijven in de gekozen periode als eiser en verweerder aan arbitrage claims. Volledige informatie over het onderpand van natuurlijke en rechtspersonen. Informatie over de datum en het nummer van de kennisgeving, de pandhouder en de pandgever, alsmede het voorwerp van belofte. Door te klikken op de “een gesprek aanvragen”, Ik ga akkoord met de verwerking van persoonsgegevens.


Winkels van producten en meststoffen gewasbeschermingsmiddelen in Moskou

In planten stijgt tot extreme veranderingen in temperatuur en gebrek aan vocht weerstand. Agromaks Tsink200 – sterk geconcentreerde meststof bemesten, waardoor het compenseren van een tekort aan zink in planten gedurende het groeiseizoen van bladtoepassing. Water oplosbare en membraan vorm zink pronikatel zorgen voor volledige absorptie van zink en verhoging van de mobiliteit van element in plantenweefsels. Zink is essentieel voor de normale werking van plantenhormonen, nucleïnezuren, toeneemt pollen vruchtbaarheid stimuleren calciumabsorptie. Azotobacter – versnelt de groei, verhoogt de immuniteit en andere tuinbouwgewassen, natuurlijk verrijkt de bodem

.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *